Close

18. januar 2011

Sa man demokrati i Tunisia?….

Det finnes svært få ateister i Tunisia. Av et utvalg på 100 personer, er det kanskje mindre enn 5 som tvilter på Allahs eksistens, og det er i de priviligerte delene av befolkningen, så da kan man forestille seg resten av befolkningen …

Alle kritiserer Ben Ali, til og med hans kone og familie Trabelsi, men alle stemte for ham ved valgene. Det var ikke nødvendig å på forhånd stappe urnen full (hans femte mandat og er den andre president i Tunisia siden uavhengigheten!) fordi det var ikke noen annen å sette i hans sted.
I 1500 år har islam herjet med deres sinn. Ingen filosof, ikke en komiker har villet våge å utfordre den sublime religion, anti-jødiske suratene har sin virkning: Det finnes ikke en tunisisk som ikke er “naturlig” anti-sionistiske, som ikke legger på Vesten alle grunner av deres egne ulykker.

Når 98% av menneskene deler samme mening om alt, den samme visjonen om Vesten, den samme arkaiske moral – hvordan kan et demokrati være født?

I tillegg, utallige og ulevelige forbud i islam har vennet muslimer til å omgå loven: Under Ramadan er det forbudt å spise i gaten, da trekker man gardinene for i caféer for å fortære maten i hemmelighet. Jentene syr på ny jomfruhinne for å bli jomfru igjen før ekteskapet, homofili er straffbart ved lov, men alle vet hvor de skal finne lykken osv..
Hver offiser, hver lokale potentat vurderer at disse forbudene ikke gjelder for dem selv, men for massen, og tillater seg selv (i likhet til profeten Muhammed som hadde tolv kvinner) å overse loven.

Disse kollektive brekende klonene med bart beskylder Vesten for å opprettholde det korrupte regimet.

Men dette er ikke et korrupt regime, det er folket som er korrupt, og Vesten har ingenting å gjøre med det. Når du må gi en dinar i bestikkelse til den som vasker bilen for at ikke bilen din blir vasket til sist, er det ikke staten som er korrupt, men bil vaskeren.
Når du kan kjøpe førerkortet for 200 dinarer, er det ikke staten som er korrupt, det er sensoren. Hele befolkningen i møte med islam i århundrer har lært å omgå loven, å late som. Akkurat som kravet til å bli en muslim for å gifte seg med en muslim. Ingen bryr seg om at konverteringen av Rumien er en fasade.

Koranen har pervertert moralen, jevnet hodene. Det Tunisiske samfunnet og regimet til Ben Ali er en perfekt illustrasjon