Close

10. februar 2010

Pseudo-Staten Algerie

Pseudo-Staten Algerie: Et monsterartig, Pan-arabisk tyranni, avslørt av HRW (World Report 2010)

Algerie kan ikke eksistere. Denne falske staten er en kolonial fabrikasjon, et territorium ulovlig fjernet av de franske gangstere fra sin riktige plass, f.eks Det osmanske riket som tilsvarer til absolutt ingen nasjonal løfte.

Fransk kolonialisme i Algerie har vært en opprivende opplevelse for de undertrykte og tyrannisert Amazigh urfolk nasjon hvis eksistens er blitt systematisk siktet av den onde frimurers tyranni i Paris og deres lokale agenter i Nord-Afrika. Ved å fabrikkere en falsk arabiske nasjon og ved å utrydde den nasjonale integritet, det språklige identitet, og den kulturelle ektheten av berbere, avverget den kriminelle franske dannelsen av en skikkelig, nasjonal Berber stat i Nord Afrika som ville rettmessig omfatte Libya, Tunisia, Algerie, Marokko og Mauritania.

Dette skjedde ved hjelp av en uutholdelig tyranni som er sterkt eksponert i den nylig publiserte HRW World Report 2010. Det er derfor helt uforskammet å vurdere de franske kolonistene som “kriminell” uten samtidig å avvise kvintessensen av deres lokale forsøke, den onde og folkemord arabifisering prosjekt, og reetablere Berber som eneste offisielle språket i hele Atlas. Jeg herved publisere HRW World Report 2010, kapittel om Algerie, og i flere kommende artikler, vil jeg kaste ytterligere lys over viktige emner.

Human Rights Watch