Close

18. mars 2016

Prioriteten til Algerie er å knuse kabylene

Det er to klaner i Algerie, stående kabyler på den ene siden og de arabisk-islamske og lignende på den andre siden.

Algerie lever kun for ett formål: å fullføre det arabisk-islamsk erobringen i eget territorium. Ingenting interessene dette landet bortsett fra utfordringen om å legge all kabylsk på kne. Alt, absolutt alt, er iverksatt for å utsette kabyler. De arabisk-islamisert er ikke interessert i Andre Amazigh folkene. Hele fokuset er på de kabylene som fortsatt står.

Den kabylsk er god bare hvis han kneler før kamelen. Stående, er han å drepe.

Ettersom det er fortsatt mange av dem, vil all energien i Algerie rettes til utryddelsen av den kabylsk saken, fordi den siste gjenstridige er å vanskelig å  underkaste.

De er den kabylsk sjelen, kabylsk samvittighet, det hjerte som banker kabylsk. Kabylia avler alltid nok til å pumpe all den algeriske energi, slik at andre algeriere blir neglisjert, forlatt, like fattige som kabylene. Men de arabisk-muslimske folk aksepterer å leve i elendighet opp til alle ressurser blir gjennomført for “den god sak”: Bryt den arrogante, den “kafir”, provoserende, jøden, den urokkelige stående kabyler. For å bryte ham opp til han gjenkjenner overlegenhet til den arabisk-islamsk kultur og dermed gjøre ham  innrømme at den arabisk-islamisme har rett til å kolonisere ham. Kolonisere hans kropp, sinn og ånd.

Alle overdrivelser er tillatt. Alle midler er mobilisert til den siste stå som vil fullføre arbeidet for de første arabisk-muslimske erobrerne: nasjonalisme, penger, pinne, senke kultur, islamsk indoktrinering, utskifting av befolkningen, taqqia, helliggjørelse av det arabiske språket, forakt for den kabylsk språket, latterlig kabyler i TV-serier, forfalskning av pre-islamsk historie, hat mot kabylsk kulturen, løgn, korrupsjon, terrorisme, media, moskeer, skoler, domstoler, administrasjon, politiet, horer, tyver, forurensning, forsømmelse, regnskaps kvelning, skatt, korrupsjon, hjemløshet sinn ….

Den Algerie er ikke interessert i velferden til resten av befolkningen, og heller ikke økonomi eller kultur, eller barnets utdannelse, verken vitenskap eller teknologi, miljø eller dyrevern eller til kysten eller til land, i korte ingenting, absolutt ingenting annet enn besettelse til å se kabylene forsvinne.

Alt er utsatt på grunn av prioriteten å knuse kabylere, for å underkaste dem alle sammen.

Arilès