Close

30. september 2017

Memorandumet for selvbestemmelse av Kabylia adressert til FN

Verden trenger suverene folk til å komme seg ut av den koloniale natten av falske uavhengigheter

Eksistensen av folk(anerkjent slik) uten stater er en uregelmessighet i seg selv, som de facto diskvalifiserer de internasjonale organisasjonene (FN, UNESCO, etc.) og de såkalte innflytelsesrike stater som danner de i viljen for å løse disse folk problemene. Dixit Arous Agouni

Den 28. september 2017 ble memorandumet for selvbestemmelse av Kabylia, adressert til FNs generalsekretær António Guterres, mottatt av hans tjenester i New York.

Dette hidtil usete initiativet i verdensorganisasjonens annaler innvier en ny epoke for menneskeheten, som frihetbevisende mennesker ikke lenger trenger å pålegge seg ved vold, men med lovens kraft, særlig folkets rett til selvbestemmelse.

Det kabylsk folket, som tar til vitne det internasjonale samfunnet, med en fredelig tilnærming, vil sende dette historiske dokumentet gjennom MAK-Anavad og dets diplomatiske korps til alle regionale organisasjoner (OAS, EU, AU, CIS, ASEAN, Arab League …) som samt alle kanselleringer.

Kabyles folk håper at de største kreftene vil ta det med godhet.

Verden trenger suverene folk til å komme seg ut av kolonitiden, hvilke falske uavhengigheter som er oppnådd eller gitt i løpet av femtiotallet og sekstitallet, har forlenget.

Bare frie mennesker vil kunne bygge en trygg og velstående verden.

Mennesket vil bare komme ut av barbarismen på dagen da alle mennesker blir fri og anerkjent.

Det er ikke ved en tilfeldighet at denne hendelsen skjer samtidig med de kurdiske og katalanske folkeavstemningene. Det tilsvarer slutten av verdensorden fra Jalta og gjenfødelsen av folket som systemet antas å ha begravet.

Lenge lever folkets rett til selvbestemmelse

Lenge leve Kabylia; fri og uavhengig!

New York, 28/09/2017

Mr. Ferhat Mehenni, president for Anavad (foreløpig kabylsk-regjering i eksil)