Close

1. august 2010

Hvis dere er kristne, må dere flytte til et annet land!

Statsadvokaten: “Vi er i et muslimsk land, hvis dere er kristne, må dere flytte til et annet land!

Muslimer klager over “islamofobi” hos vestlige generelt og enkelte intellektuelle i særdeleshet, mens i muslimske land er fobi for andre religioner offisielt og er underlagt deres religiøse tekster.

Man må ha beskjedenhet og ærlighet og begynne å feie hjemme før man  snakker om andres smuss. Det er ikke nok å si “ingen andre religioner, slik  Allah vil.”

Det er for enkelt å lage en gud som alltid blander seg  i din favør. Kristne kan også lage religiøse tekster kalt “ingen annen religion i kristne land, slik vil vår herre”. Og dette vil uunngåelig føre til en voldelig konfrontasjon som korstogene. I dag er maktbalansen ikke til fordel for muslimer. Det er nettopp fordi muslimer er de eneste som hevder at deres religion skal dominere universet, at det er bare kun dem som fører  jihad. Andre religioner svarer  ikke engang, full av visdom og ydmykhet, i møte med den islamske arrogansen som blir vulgær og umoralsk gitt metodene som brukes og urettferdigheten i deres referansetekster.

Det er tider man får hakeslepp av så mye selvgodhet og eksklusivitet som fører uunngåelig til utelukkelse av alle individer fra den menneskelige rase som ikke underkaster seg  til islamsk orden. Det finnes i denne verden mørke tider for menneskeheten hvor barbariet kommer til overflaten kledd i en kappe av skam, løgn, vold og undertrykkelse. Ingen forkledning, ingen moralsk sans, ingen medlidenhet, ingen sinnstilstand. Sikkerhet av å ha rett gir vinger til tyranner som blir dristige i møt til taus visdom fra ydmyke  menn og kvinner som sier: “Dette er forbipasserende. La oss bare sørge for at det ikke blir for mye skade.”

Så mange dynastier, så mange imperier, så mange  despoter og tyranner med grådighet,  arroganse og urettferdighet i sine faner har sverget å dominere verden …. Alle har brukket nesen i møte med menneskenes natur til å motstå  undertrykkelse!

I navnet på en gud eller navnet på en mann, eller på vegne av begge,  man kan beseire noen folk for en stund, men aldri alle folk for alltid. Mediter og gå tilbake til virkeligheten. Den sprø drømmetiden er over. At den islamske fremmarsj i dag ikke møter alvorlige hindringer skyldes ikke at mennesker og folkegrupper er feiginger og er klare til å knele.