Close

20. juni 2010

Arabisk imperialisme i Nordafrika

Algerie, offisielt et arabisk og islamsk land, gjennomfører en reell kolonisering virksomhet av kabylsk folket, som har blitt innesperret i sitt eget land. Folk er bedt om å assimilere og underkaste seg  til et eneste politisk-religiøs system som er både arabisk nasjonalistisk og sekterisk islamistisk. Staten Algerie har iverksatt et program for kulturelt folkemord og språk apartheid  siden uavhengigheten i 1962. De kabylske, som viser en beskjeden  motstand til deres assimilasjon, er undertrykt, torturert og ofte drept.

Kabylsk  folket lider  virkelig en undertrykkelse  fra et folk  som er totalt fremmed for dem og som  bruker alle midler for å slette deres språk,  fattiggjør deres kultur, slette den kollektive hukommelsen, forfalske historien og tvinge dem til å assimilere seg så snart som mulig. Terrorismen har vært drevet og innesperret inn i Kabylia, slik at de kan herje som skadedyr. Investorene  flykter fra Kabylia. Et stilltiende portforbud kreves fra kl 21 om sommeren og til kl17 om vinteren. 

Den Kabylske eliten er truet, standardisert, kortsluttet eller kjøpt av offisielle institusjoner som bruker religion, økonomi, utdanning og politikk til å omringe og kvele det Kabylske samfunnet. Denne koloniseringen, som foregår åpenlyst, blir ikke fordømt av noen land i Vesten. Alle gjemmer seg bak ikke-innblanding i Algeries indre anliggende. Dersom politiske drap, henrettelser av fredelige demonstranter, fengsling av dissidenter og journalister er de indre forhold i et land, så er begrep som menneskerettigheter og folkegruppers rettigheter kun tull og vakre ord.

Kabylia will win!
Lenge leve Kabylfolket!